Magazin > VIP
33 ogledov

Drew hotela udariti novinarko

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Drew Barrymore, ki promovira nov film Ljubezen na daljavo, je med nedavnim intervjujem neka novinarka tako ujezila, da jo je želela udariti. Ta jo je namreč zasliševala o njeni težavni preteklosti.

Igralka sicer pravi, da se ne sramuje svoje preteklosti, ki so jo spremljali alkohol in divje žuriranje, želi si le, da to ne bi bila več glavna tema pogovora. Nadležna novinarka, ki jo je hitela spraševati o njenih divjih letih je Drew zato močno razjezila.

"Morali bi slišati to pra**co. Bog, prav želela sem si jo udariti. Sama nimam nobenih problemov s svojo preteklostjo, ampak ona pa kar ni hotela utihniti," je razložila zvezdnica po neprijetnem intervjuju.

"V življenju sem naredila veliko napak, ampak za vse se je izkazalo, da so bile dobre življenjske izkušnje. Sama menim, da je bolje, da se takšnih stvari naučiš, ko si mlad. Potem lažje živiš sam s sabo," je za konec še dodala Drew.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.