Eva Irgl vas bo v tej obleki povsem prevzela!

Foto: Saša Despot Slovenija 24.10.2013 Eva Irgl, nadaljevanje redne seje DZ, na kateri so med drug
Nekoč študentka teologije, ki je zaslovela kot voditeljica, danes pa greje poslanske klopi in verjamemo, da s svojim stasom tudi kaj drugega.
Oglej si celoten članek

Ena izmed "kraljic Instagrama" je zagotovo tudi naša poslanka Eva Irgl, ki pozornosti ne pritegne le s svojim političnim delovanjem, temveč tudi svojim stasom, zaradi katerega je ne Instagramu niso okronali le za najlepšo domačo poslanko, temveč celo "na obli", kot se je glasil eden izmed komentarjev ob dih jemajoči fotografiji Irglove.

Magazin Foto: Janša se je z nasmeškom stisnil k "razgaljeni" Irglovi

S svojimi modnimi izbirami je Eva prava paša za oči, še posebej pa se je potrudila za vodenje slavnostne akademije ob 30. obletnici njene stranke SDS. Čudovita črna obleka z volanom in golimi rameni je poskrbela, da je bila Eva videti elegantna, zapeljiva in igriva. To pa je nasploh slog, ki je poslanki zelo blizu, če malce pokukamo na njen Instagram.

Da poslanka še vedno rada nastopa v vlogi voditeljice in gostiteljice, ni skrivnost, saj je lani za Demokracijo povedala, da se je vedno dobro počutila na odru, čeprav je še trenutek pred nastopom mislila, da ne bo zmogla, a ko je stopila pred ljudi, je v sebi naenkrat začutila posebno energijo in moč. Dar, ki ji je mnogokrat kasneje, zlasti v politiki, kot pravi, povzročal tudi velike težave zaradi zavisti ljudi.

Magazin Je Eva Irgl s to fotografijo namignila, da je samska?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 17:19 26. Marec 2019.

    Gimnazijska maturantka, Breznik pa vojaški skladiščnik

  • 22:28 16. Marec 2019.

    Navadna "sponzoruša",šprudlala bi ga vsakomur,ki bi ji omogočil dober dnar za malo dela,da bi pa razmišljala s svojo glavo je …

  • 15:42 16. Marec 2019.

    Nič hudega ji ni, saj dela po navodilih in ji še misliti ni kaj dosti treba. Plačo ima dovolj veliko, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.