Magazin > VIP
26352 ogledov

Eva Irgl vas bo v tej obleki povsem prevzela!

Slovenija 24.10.2013 Eva Irgl, nadaljevanje redne seje DZ, na kateri so med drug Saša Despot
Nekoč študentka teologije, ki je zaslovela kot voditeljica, danes pa greje poslanske klopi in verjamemo, da s svojim stasom tudi kaj drugega.

Ena izmed "kraljic Instagrama" je zagotovo tudi naša poslanka Eva Irgl, ki pozornosti ne pritegne le s svojim političnim delovanjem, temveč tudi svojim stasom, zaradi katerega je ne Instagramu niso okronali le za najlepšo domačo poslanko, temveč celo "na obli", kot se je glasil eden izmed komentarjev ob dih jemajoči fotografiji Irglove.

Eva Irgl Magazin Foto: Janša se je z nasmeškom stisnil k "razgaljeni" Irglovi

S svojimi modnimi izbirami je Eva prava paša za oči, še posebej pa se je potrudila za vodenje slavnostne akademije ob 30. obletnici njene stranke SDS. Čudovita črna obleka z volanom in golimi rameni je poskrbela, da je bila Eva videti elegantna, zapeljiva in igriva. To pa je nasploh slog, ki je poslanki zelo blizu, če malce pokukamo na njen Instagram.

Da poslanka še vedno rada nastopa v vlogi voditeljice in gostiteljice, ni skrivnost, saj je lani za Demokracijo povedala, da se je vedno dobro počutila na odru, čeprav je še trenutek pred nastopom mislila, da ne bo zmogla, a ko je stopila pred ljudi, je v sebi naenkrat začutila posebno energijo in moč. Dar, ki ji je mnogokrat kasneje, zlasti v politiki, kot pravi, povzročal tudi velike težave zaradi zavisti ljudi.

Eva Irgl Magazin Je Eva Irgl s to fotografijo namignila, da je samska?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mmmmm, z velikim užitkom sem ugriznila vanj. 🍩 Še vedno pa je najboljši z marmelado. 😊

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl) on

 

Komentarjev 9
  • dragec 17:19 26.marec 2019.

    Gimnazijska maturantka, Breznik pa vojaški skladiščnik

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 22:28 16.marec 2019.

    Navadna "sponzoruša",šprudlala bi ga vsakomur,ki bi ji omogočil dober dnar za malo dela,da bi pa razmišljala s svojo glavo je pa utopija,saj trenutno njeno javno govorjenje daje rezultat v IQ višini samo številko bolnika s hudo vročino,to je okol 40??

  • Lavdan 15:42 16.marec 2019.

    Nič hudega ji ni, saj dela po navodilih in ji še misliti ni kaj dosti treba. Plačo ima dovolj veliko, da se gre lahko ekstravaganco. Da bi ravno dih jemala ne bi rekel, morda komu z astmo.

Sorodne novice