Magazin > VIP
17824 ogledov

Je Eva Irgl s to fotografijo namignila, da je samska?

Eva Irgl Saša Despot
Je mogoče, da lepi poslanki nihče ne greje srca in postelje?

"Čakajoč Romea … upam, da pride prej kot Godot," je Eva Irgl šaljivo uporabila naslov iz romana Samuela Becketta, kjer je Godot prispodoba za večno čakanje in utapljanje v človeškem brezupu, zraven pa pripela seksi fotografijo, na kateri se v domači Vipavi sklanja čez kamnit balkon. Je s tem potrdila, kar se ugiba že nekaj časa, da je samska? Če to drži, verjamemo, da Romei pred balkonom stojijo v vrsti.

Urška Bačovnik Janša in Janez Janša na državni proslavi na Kongresnem trgu Magazin Foto dokaz: Jelinčič Janši skoraj odpeljal Urško

Eva je leta 2012, po tem, ko je bila kar nekaj let samska, sicer priznala, da se je do ušes zaljubila v svojega učitelja angleščine, Luko Ličarja, ki ga je spoznala na konverzaciji tujega jezika v okviru državnega zbora. Irglova svojega partnerja ni mogla prehvaliti, njena poslanska kolegica pa je takrat pripomnila, da jo tako srečne še ni videla. Dolgolasega radijca in anglista ter lepo poslanko je med drugim družila tudi ljubezen do metal glasbe.

Eva Irgl Magazin S katero poslanko bi skočili med rjuhe?

In če je Eva fotografije svojega dragega nekoč pogosto objavljala na Instagramu, se to ni zgodilo že več kot leto dni. Lanskega julija se je pohvalila s tem, da je anglist postal doktor znanosti, avgusta 2017 pa je objavila zadnjo skupno fotografijo. Ugibanjem smo želeli narediti konec in Evi na Facebook poslali vprašanje o njenem statusu, a odgovora nismo dobili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#poroka #svatje #kamnik #poročnoslavje

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl) on

Komentarjev 18
  • leonardo 10:33 21.oktober 2018.

    Kdo pa je ta Kosobrin na sliki poleg nje?

  • kapibara 04:40 20.oktober 2018.

    Takoj jo od zadaj poprimen in fiksiram, da ne pade v potok..

  • matermila 13:31 19.oktober 2018.

    Ana H. Fetih je spet zmagala.

Sorodne novice