Exatlon: Marjanca domov s hudo okužbo, morda bo potrebovala zdravniški poseg

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Uff, to pa ni prijetno in ravno roka …
Oglej si celoten članek

Veliki pokal prve zmagovalke šova Exatlon Slovenija je prejšnji teden osvojila Marjanca Polutnik, ki pa se je iz Dominikanske republike v Slovenijo vrnila z neprijetnim spominčkom. 

"Kar sem si poškodovala na poligonih, je vse sanirano. Super poskrbijo za vse poškodbe, glede na položaj v državi, imajo zdravstvo vrhunsko urejeno. Me je pa zadnji dan nekaj pičilo, začela se mi je delati rdečica, tudi zelo boli, zato sem po prihodu domov na urgenci dobila antibiotike. Če ne bo boljše, me čaka poseg," je za zurnal24.si zaupala Marjanca.

Sicer pa je o izkušnji z Exatlonom povedala vse najboljše: "Mi smo šli v šov brez brez znanja in pričakovanj. Exatlon je dobra priložnost, da se spoznaš. Bolj kot fizična, je to mentalna igra. Eno z drugim. Ko si na poligonu, moraš biti samo tam. Sama sem si vsakič pred startom vizualizirala zmago, veliko je v glavi. Priporočam vsem, nepozabna izkušnja, kot oseba se spremeniš, od tebe pa je odvisno, ali na slabše ali na boljše." Več TUKAJ.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:53 19. December 2021.

    Da ne bo ta poseg .... carski rez ? ;-)

  • 09:23 19. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.