Magazin > VIP
88048 ogledov

Exatlon: Marjanca o govoricah, da je noč preživela s snemalcem

Marjanca Polutnik Planet TV
Veliki pokal prve zmagovalke šova Exatlon Slovenija je prejšnji teden osvojila Marjanca Polutnik, ki nam je razkrila podrobnosti iz zakulisja ...

Vas je pred finalom kaj stiskalo ali ste bili prepričani o svoji zmagi?

Me je stiskalo, še posebej zaradi prve tekme, ko sem naredila napako in izgubila proti Vanyi. Tri mesece gledaš rdeče rekvizite, nato pa dobiš modre. Po prvi tekmi sem imela dve uri časa, takrat sem se pogovorila sama s sabo in šla proti zmagi. Je pa zanimivo, da v treh mesecih nisem naredila nobene napake, nato pa se mi to zgodi v finalu.

Koliko ste se s športom ukvarjali pred šovom?

Štiri leta sem trenirala atletiko, celo življenje pa se tako ali drugače ukvarjam s športom. Zadnja leta predvsem s fitnesom. 

Kaj pravite na kritike, da ste igrali umazano igro, še posebej je vaše sotekmovalce zmotilo, ko ste v izločitveni dvoboj z Igorjem poslali Chorchypa?  

Kar se tiče igre, je vsak imel svojo taktiko. To je igra, to ni resnično življenje. Tudi v hiši nismo mogli ven in smo se pač mogli prilagoditi. Takrat sva z Igorjem imela nek spor in sem mu izbrala nekoga, ki ga ceni, da se izkaže, če želi ostati notri. Glede komentarjev mi je vseeno, tudi Chorchyp se je imel priložnost izkazati. Mišica (Igor Mikič, op. a.) je car, da je vrgel ven tri sotekmovalce, sama sem bila na izločitvenem dvoboju in to ni lahko. To, da je šel Chorchyp domov ni bila moja krivda, kot statistično najboljša sem samo izpolnila svojo nalogo. 

Pogosto se bili kot statistično najmočnejše tekmovalka v položaju, ko ste za izločitveni dvoboj izbirali drugega dvobojevalca. Je to nehvaležna naloga?

Je neprijeten položaj, sploh, ker se te ljudje tisti dan izogibajo ali pa hočejo priti do tebe. A zdi se mi, da kogarkoli izbereš, se vedno nekdo najde, ki mu tvoja izbira ne bo všeč. Chorchyp je super oseba, a ko sem imela na voljo Lenarta in Franka, sem bila tudi v težkem položaju, ker sta mi oba pri srcu. A prepiri so pozabljeni, ostala je zmaga in prijateljstva. Ko si tam, se ukvarjaš samo s poligoni in odnosi. Jaz ljudi v šovu ne morem spreminjati, lahko se le prilagodim, nikoli pa nisem nikogar žalila na osebnem nivoju. 

V šovu se je namigovalo, da sta s Frankom tudi intimno povezana.
 
Ne, ne, s Frankom se poznava že od prej, eno leto in pol, saj skupaj snemava za podjetje z očali in kopalkami. Sva dobra prijatelja, nikoli nisva nič imela  in nikoli ne bova imela. Je pa super oseba. Kamere sicer niso pokazale, a sem veliko več časa preživela z Igorjem. Veliko sva se nasmejala, šalila, sva podobna značaja. 

Torej vam je bolj všeč Igor?

Oba sta super, a z nobenim se ne bi zapletla.

Šušlja pa se tudi, da ste zadnjo noč preživeli z enim izmed članov snemalne ekipe. Ali to drži?

Vsekakor ne, nobenih romantičnih podvigov ni bilo, nisem prišla v šov s tem namenom.

Pred časom ste se slekli za Playboy, lahko oboževalci pričakujejo kašne nove vroče fotografije?

S tem sem zaključila, čeprav sem hvaležna za izkušnjo s Playboyom. Na to karto ne bom igrala, to je preteklost, sedaj sem odrasla poslovna ženska. To je za mano. Ker pa sodelujem z nekaj podjetij, ki prodajajo kopalke in je to del posla, pa bo v prihodnje še kakšna fotografija v kopalkah. 

Marjanca Polutnik | Avtor: Instagram Instagram

S kom ostajate v stikih tudi po šovu?

Trenutno je čas za moje prijatelje in malo miru zame, bomo pa se z Exatlonci družili na skupnih dogodkih. Če mi je kdo zaradi igre zameril, mi je to brez zveze in smo tudi rekli že v šovu, da ne bo osebnih zamer, pa vidim, da so.  Zelo se razumem z Alex, Igorjem, Samom, Laro, le Nives ima malo odpor do mene.

Kaj boste naredili z denarno nagrado?

Najprej se moram navaditi, da sem v Sloveniji. Nisem še procesirala vsega, zagotovo je to velika sprememba. Z denarjem bom ravnala po pameti in poskušala iz tega narediti tega še več denarja. Nekaj pa bo šlo za potovanja, saj si želim videti svet.

Kakšni so načrti za naprej?

Želim si izkusiti čim več novih stvari, pridobiti nove izkušnje in znanja. Rada bi imela službo, v kateri bi potovala po svetu, zraven pa služila denar. Puščam si odprta vrata, vse pride z namenom. Sem odprta za nove osebe in stvari, puščam, da pridejo do mene s tokom življenja. Predvsem pa si želim uživati in v vsaki stvari najti pozitivno plat.

Imate kakšen nasvet za tekmovalce, ki se bodo prijavili v drugo sezono?

Mi smo šli v šov brez brez znanja in pričakovanj. Exatlon je dobra priložnost, da se spoznaš. Bolj kot fizična, je to mentalna igra. Eno z drugim. Ko si na poligonu, moraš biti samo tam. Sama sem si vsakič pred startom vizualizirala zmago, veliko je v glavi. Priporočam vsem, nepozabna izkušnja, kot oseba se spremeniš, od tebe pa je odvisno, ali na slabše ali na boljše. 
 

Komentarjev 5
  • Avatar Finnaliona
    Finnaliona 00:56 10.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Cefur 23:59 09.december 2021.

    Na prvi pogled zgleda k težkokategorna cipa ..

  • sergej81 19:51 09.december 2021.

    Punčka ti pa še dolg ne boš ženska,....

Sorodne novice