Magazin > VIP
45111 ogledov

Exatlon: Marjanca domov s hudo okužbo, morda bo potrebovala zdravniški poseg

Exatlon Planet TV
Uff, to pa ni prijetno in ravno roka …

Veliki pokal prve zmagovalke šova Exatlon Slovenija je prejšnji teden osvojila Marjanca Polutnik, ki pa se je iz Dominikanske republike v Slovenijo vrnila z neprijetnim spominčkom. 

"Kar sem si poškodovala na poligonih, je vse sanirano. Super poskrbijo za vse poškodbe, glede na položaj v državi, imajo zdravstvo vrhunsko urejeno. Me je pa zadnji dan nekaj pičilo, začela se mi je delati rdečica, tudi zelo boli, zato sem po prihodu domov na urgenci dobila antibiotike. Če ne bo boljše, me čaka poseg," je za zurnal24.si zaupala Marjanca.

Sicer pa je o izkušnji z Exatlonom povedala vse najboljše: "Mi smo šli v šov brez brez znanja in pričakovanj. Exatlon je dobra priložnost, da se spoznaš. Bolj kot fizična, je to mentalna igra. Eno z drugim. Ko si na poligonu, moraš biti samo tam. Sama sem si vsakič pred startom vizualizirala zmago, veliko je v glavi. Priporočam vsem, nepozabna izkušnja, kot oseba se spremeniš, od tebe pa je odvisno, ali na slabše ali na boljše." Več TUKAJ.

 

 
Komentarjev 2
  • Boris 09:53 19.december 2021.

    Da ne bo ta poseg .... carski rez ? ;-)

  • Lynn_Smith 09:23 19.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦