Foto: Janša se je z nasmeškom stisnil k "razgaljeni" Irglovi

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nič čudnega, da se Janezu Janši ob Evi Irgl smehlja!
Oglej si celoten članek

Ena naših najlepših poslank je zagotovo Eva Irgl, ki ne navdušuje le s svojim političnim udejstvovanjem, temveč tudi z izostrenim okusom za modo, s katerim v parlamentu vsekakor izstopa. Včasih celo tako, da se jo človek težko nagleda. Pred kratkim je tako poglede lovila s prosojno, čipkasto in dekoltirano obleko, v kateri je bila tako zapeljiva, da se je še njenemu strankarskemu predsedniku Janezu Janši nasmihalo.

Magazin Je Eva Irgl s to fotografijo namignila, da je samska?

Pogosteje kot dekolte, Irglova sicer rada pokaže svoje dolge noge, in če v parlamentu prisega na elegantne obleke s pridihom ekstravagance, si v prostem času rada privošči kakšen bolj rokovski kos garderobe. Odlično pa je videti tudi v večernih kreacijah. Se strinjate?

Magazin Foto dokaz: Jelinčič Janši skoraj odpeljal Urško

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 19:27 16. Februar 2019.

    no imel sem jo priliko videti v zivo ,,truplo ima kar v redu ako jo pogledas v fris kot bi …

  • 17:46 16. Februar 2019.

    gimnazijska maturantka in šiptar

  • 16:56 16. Februar 2019.

    Posnema Melanio.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.