Foto: Jelinčič Moniki navkljub nadaljuje z gradnjo primorske vile

Foto: Osebni arhiv Zmago Jelinčič Foto: Osebni arhiv Zmago Jelinčič Foto: Osebni arhiv Zmago Jelinčič Foto: Osebni arhiv Zmago Jelinčič Foto: Osebni arhiv Zmago Jelinčič
Na pomoč mu je priskočil sosed.
Oglej si celoten članek

Zakonca Jelinčič sta uradno še vedno poročena, o lastništvu razvpite primorske vile pa bo še naprej odločalo sodišče. Zaenkrat imata oba možnost souporabe, a je Monika v vili nad Semedelo pred meseci izključila vodo in elektriko, saj želi, da se vsa dela na objektu ustavijo, dokler ne bo znana odločitev sodišča. Zmago se s tem ne strinja, saj pravi, da se s tem, ko dela stojijo, na objektu dela škoda. Zaradi tega je Moniko prijavil za motenje posesti, a je koprsko sodišče februarja odločilo, da v tem primeru ne gre za motenje posest in Jelinčičevo tožbo zavrglo.

A  je Zmago vseeno našel pot, da dela na vili lahko nadaljuje. "Moram se zahvaliti sosedu, ki mi je zelo nesebično dal vodo in elektriko. Popolnoma zastonj, dobrosrčno mi ju je podaril. Dela se tako že ves čas nadaljujejo, bazen je narejen, trenutno se ureja okolica," je za zurnal24.si povedal Jelinčič in dodal, da se je ta teden na posestvu oglasila tudi Monika, kot so mu poročali delavci, ki je vse fotografirala, nato pa brez besed odšla.

Magazin Zmago Jelinčič zaradi motenja posestvi na sodišču Magazin Ločitev Jelinčič: Po dveh mesecih končno znana odločitev sodišča!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 21:46 26. April 2020.

    Ma ja da mu je dal sosed zastonj vodo in elektriko, malo morgen. Verjetno mu bo napolnil še bazen.

  • ode
    19:22 26. April 2020.

    Zmagoljub: ne moreš imeti hkrati zdravje, bogatstvo in srečo. Lahko imaš samo eno od tega.

  • 14:47 26. April 2020.

    Izgleda,da je sredstev za pranje še kar nekaj viška.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.