Foto: Ministrica Žnidar ob koncu mandata ni več to, kar je bila

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ministrica gre v novo življenjsko poglavje povsem spremenjena.
Oglej si celoten članek

Ministrica za notranje zadeve Vesna Györkös Žnidar se od mandata poslavlja v precej drastičnem slogu. V slovo ni pomahala le službi, temveč tudi dolgim lasem, ki so bili njen zaščitni znak. Iz dolgolase blondinke se je prelevila v kratkolasko in spremenila tudi odtenek. Rdeča šminka, njen zaščitni znak, pa ostaja. Ministrica, oprostite, ampak ne moremo mimo podobnosti z legendarnim likom iz nekdaj priljubljene serije 'Allo 'Allo, Helge. Zgolj vizualno, seveda!

Foto: YouTube Helga

Slovenija Bo Cerar v novi vladi res vodil to ministrstvo?

Moramo priznati, da je na skupinski fotografiji vlade v odhodu skoraj nismo prepoznali. S kratko pričesko in v hlačah, je povsem druga ženska od dolgolase ministrice v oblekah, ki smo jo vajeni iz sej. Sicer pa je ministrica zelo skrivnostna glede tega, kaj bo počela po koncu mandata, saj je naši novinarki povedala le to, da na tovrstna vprašanja ne želi odgovarjati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 11:05 1. September 2018.

    Ne vem zakaj vedno tako grdo gleda????se kar ustrašiš!!

  • 19:35 31. Avgust 2018.

    Pa nic ni spravila policije v red,da ne bodo scitili lopovov in preganjal oz.se okvarjali z postenimi ljudmi jih teroriziral …

  • 14:20 31. Avgust 2018.

    Ministrica Žnidar ob koncu mandata ni več to, kar je bila...........kakšna pa je bila pred ministrovanjem,če zanemarimo nekaj kilogramov žive …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.