Foto: Naš milijonar 35 let praznoval na jahti z ducatom lepotic!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Življenje mladega kripto milijonarja se zdi kot iz hollywoodskega filma …
Oglej si celoten članek

35-letni Damian Merlak je obogatel s podjetjem Bitstamp, eno največjih borz s kriptovalutami na svetu, svoj prvi milijon pa zaslužil pri 27-ih. Danes je na lestvici najbogatejših Slovencev, še več pa se je o njem pisalo, ko je v začetku leta 2019  v Bohinju kupil štiri propadajoče objekte, med njimi tudi legendarni hotel Zlatorog. S to potezo se je prikupil Slovencem, saj se marsikomu zdi plemenito, da svoje milijone vlaga v domače gospodarstvo, turizem in napredek. 

Damian pa ne skriva, da svoj denar ne le pametno vlaga, temveč tudi z veseljem zapravlja. Njegov Instagram profil se zdi kot življenje iz filma. Pred kratkim je namreč na jahti praznoval svoj 35-i rojstni dan, družbo pa mu je delalo kar 11 prekrasnih lepotic. Tudi trenutno pluje nekje med Kornati, sicer pa rad pokaže, kako uživa med lepimi dekleti, dragimi avtomobili, na jahtah, potovanjih in se vozi z zasebnimi letali.

Lansko poletje je na njegovi jahti izmed vseh lepotic uživala tudi brhka pevka Špela Grošelj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 23:06 11. Junij 2021.

    vsak tele ma svoj vesele...

  • 15:25 11. Junij 2021.

    glejte, jest mu dam vse čestitke, sicer kripto valute so sodobna piramidna scena, ampak dokler en naš prazni žepe nemcem, …

  • 11:53 11. Junij 2021.

    Sam malo bi popravil Slavkota, da bo bolj jasno: 11 putan in en drek, ki je pameten in trdo garal, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.