Magazin > VIP
28233 ogledov

Foto: Naš milijonar 35 let praznoval na jahti z ducatom lepotic!

Damian Merlak Instagram
Življenje mladega kripto milijonarja se zdi kot iz hollywoodskega filma …

35-letni Damian Merlak je obogatel s podjetjem Bitstamp, eno največjih borz s kriptovalutami na svetu, svoj prvi milijon pa zaslužil pri 27-ih. Danes je na lestvici najbogatejših Slovencev, še več pa se je o njem pisalo, ko je v začetku leta 2019  v Bohinju kupil štiri propadajoče objekte, med njimi tudi legendarni hotel Zlatorog. S to potezo se je prikupil Slovencem, saj se marsikomu zdi plemenito, da svoje milijone vlaga v domače gospodarstvo, turizem in napredek. 

Damian pa ne skriva, da svoj denar ne le pametno vlaga, temveč tudi z veseljem zapravlja. Njegov Instagram profil se zdi kot življenje iz filma. Pred kratkim je namreč na jahti praznoval svoj 35-i rojstni dan, družbo pa mu je delalo kar 11 prekrasnih lepotic. Tudi trenutno pluje nekje med Kornati, sicer pa rad pokaže, kako uživa med lepimi dekleti, dragimi avtomobili, na jahtah, potovanjih in se vozi z zasebnimi letali.

Lansko poletje je na njegovi jahti izmed vseh lepotic uživala tudi brhka pevka Špela Grošelj. 

Komentarjev 8
  • Solton 23:06 11.junij 2021.

    vsak tele ma svoj vesele...

  • rd2dmk2 15:25 11.junij 2021.

    glejte, jest mu dam vse čestitke, sicer kripto valute so sodobna piramidna scena, ampak dokler en naš prazni žepe nemcem, amričanom in ostalim samo bravo. ni treba še enga, ki bi tako kot ostali oskubili in okradli sosede. tako pa ...prikaži več dokler bodo hoteli v bohinju lepo delali in delavci dobivali plače kot se gre, zarad mene lahko ima tudi 111 punc, tud z mojo vred, če ji bo to zapasal,samo da jo ne bo nazaj k men jagov, ko se jo bo naveličal.

  • rob123 11:53 11.junij 2021.

    Sam malo bi popravil Slavkota, da bo bolj jasno: 11 putan in en drek, ki je pameten in trdo garal, da je ZASLUŽIL poln dnarja. Zdej bo kmal Levica taka podjetja prenesla v roke države. In bo naredila konec temu. ...prikaži veču. Hočemo Venezuelo tukaj in zdaj!

Sorodne novice