Magazin > VIP
38924 ogledov

Presenečenje za znano Slovenko: Rajski otok, helikopter, ni da ni!

Ula Šemole
1/3
Instagram
Iz Šmartnega na Bali, kjer živi svoje sanje …

Nekdanja plesalka, model in playboyevo dekle Ula Šemole, ki se je pred leti preselila na Bali, tam živi svoje sanje. Pred kratkim je povedala, da so jo lepotni posegi nosu, prsi in ustnic osrečili tako vizualno kot mentalno in da je veliko bolj srečna, kot če bi ostala v Šmartnem pod Šmarno goro in imela negativno samopodobo.

Pred kratkim je na rajskem Baliju proslavila tudi svoj 32. rojstni dan, ki pa ni bil le dan, temveč kar rojstno dnevni teden, ki je potekal na zabavi v najeti vili, v klubu, prijatelji pa so jo presenetili s sanjsko panoramsko vožnjo s helikopterjem. Doživetje je bilo popolno, saj se Uli še sanjalo ni, kaj jo čaka, ko so jo prijatelji v večerni obleki pripeljali na nogometno igrišče, kjer je kar pol ure čakala na svoje presenečenje. Ob pristanku pa so jo razveselile še eksotične plesalke s penino. Nekaj utrinkov si poglejte v galeriji. 

Dobesedno filmsko je menda tudi njeno ljubezensko življenje. Po tem, ko se je razšla z razvpitim kripto podjetnikom Luko Lahom, je bila kar nekaj časa samska, pred kratkim pa je razkrila, da ji je srce čisto nepričakovano ogrel zvezdnik Netflixa, Giorgino Abraham, ki ji ob romantičnih sončnih zahodih igra na kitaro. 

Komentarjev 3
  • Avatar Zala
    Zala 00:05 01.marec 2021.

    Pravi, da, živi svoje sanje. Kako bo, ko se bo zbudila je pa druga zgodba.

  • sam1 09:17 28.februar 2021.

    Ajoj,ajoj !!!!!

  • smejka 08:27 28.februar 2021.

    Ko sem videla te fotke, je moja samopodoba hitro poskočila navzgor.

Sorodne novice