Foto: Snaha predsednika Pahorja utelešenje moških sanj!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Luka Pečar Pahor ima izbran okus za dekleta.
Oglej si celoten članek

Sin predsednika Boruta Pahorja, Luka Pečar Pahor je na predbožični večer objavil romantične fotografije s svojim prelepim dekletom Tiso Lozej. Parček je očitno do ušes zaljubljen in kako ne bi bil, saj je Tisa lepotica z veliko začetnico, ki bi marsikateremu lahko zmešala glavo, ne le svojemu Luki. 

Šport Pahor Ilko spomnil na obljubo

Božično voščilnico je na svojem Instagramu objavil tudi predsednik Pahor, a še zdaleč ne tako vročo kot njegov sin. Predsednik je poleti na svojem Instagramu Tiso že izpostavil, ko ga je prišla skupaj z Luko obiskati v Vilo Podrožnik. Videti je, da je nad snaho navdušen. 

Magazin Deček Pahorja povabil na rojstni dan, kaj je storil predsednik?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 16:04 28. December 2018.

    Jaz sem enostavno vsak teden $ 7546 do $ 9284 samo s tem preprosto delo od doma. Prejšnji mesec sem …

  • 10:32 28. December 2018.

    BRAVO AHF!!!! Cestitam pa tudi FDVju za tako izpiljene novinarje!!!

  • 14:59 27. December 2018.

    Snaha predsednika Pahorja utelešenje moških sanj ............Slovenian Pie !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.