Franc iz Kmetije: "Od nikogar nisem vzel centa“

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Franca iz šova Kmetija: Nov začetek gledalci šova še niso pozabili.
Oglej si celoten članek

Franc, finalist lanske sezone šova Kmetija: Nov začetek, je še vedno zelo priljubljen. Oboževalci ga vabijo na razne dogodke, kot so kmečke igre, košnje, koline in rojstne dneve. "Na takšna povabila, ki ji je še vedno veliko, se zelo rad odzovem. Vidim, da je veliko ljudi navijalo zame,“ je za naš portal povedal Franc in dodal, da na obisk pride brezplačno. "Od nikogar še nisem vzel niti centa. Tudi za bencin ne. Tega ne maram. Meni to ne pomeni nič. Rad pridem, da spoznam nove ljudi.“

Bil bi strog mentor

Jeseni na spored Planet TV prihaja nova sezona Kmetije. Televizija še izbira kandidate, morali pa bodo poiskati tudi novega mentorja, saj je februarja v 64. letu starosti umrl Milan Belec. Franc je razmere na kmetiji spoznal na lastni koži, zato bi bil po našem mnenju odličen mentor. Bi ga ta vloga zanimala? "V šov ne bi šel več, morda le na obisk. Vloga mentorja pa bi me zanimala. Ker vem, kaj je možno in kaj ne, me tekmovalci tako hitro ne bi mogli pretentati. Bil bi zelo strog,“ pravi Trboveljčan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:19 16. Julij 2016.

    Ker Bruno ni imel DOLGEGA in NESRAMNEGA jezika !!<br />Maruša pa je bila zelo skrbna, kar se kuhinje tiče, pa …

  • 15:44 15. Julij 2016.

    bi rad viel tebe ko nekdo žali tako kot je on nekatere<br /><br />Bruno je 15 tednov spal od 22.00 …

  • 13:51 15. Julij 2016.

    Ja YASSIR tisti, ki nimajo pojma, oz. jim je treba vsako delo s prstom pokazati pa razložiti, pa še ga …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.