Magazin /magazin/vip
304 ogledov

Franc iz Kmetije: "Od nikogar nisem vzel centa“

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • YASSIR 13:40 15.julij 2016.

    njega za mentorja ja da bo vse ponižeal in dajal v nič zato ker je sam nula in en siromak ki nima nič potem pa da se bolje počuti v lastni koži ponižuje drugeklasičen primer manj ...prikaži več vrednostnega kompleksa

  • Zmago 10:19 16.julij 2016.

    Ker Bruno ni imel DOLGEGA in NESRAMNEGA jezika !!Maruša pa je bila zelo skrbna, kar se kuhinje tiče, pa v kuhinji je znala čudeže delat glede na to, kar so imeli na voljo. Človeku ki se trudi pa lažje ...prikaži več spregledaš kako napako, kot pa npr. Darinki, ki je vsako red MINIRALA !! in bi bila najbolj srečna če bi vsi od lakote .............. pocrkali.Ljudje so pa različni. Eni pridno delajo pa niso nikoli bogati, spet drugi gledajo samo, kje bo kak evro kapnil z nič ali čim manj truda, eni bi prodali še lastno mater, spet enim država "časti" kak traktor,..............No za razmislek. Največji umi, ki so dali človeštvu največ, so pogosto končali v ................. BEDI !!

  • Zmago 13:51 15.julij 2016.

    Ja YASSIR tisti, ki nimajo pojma, oz. jim je treba vsako delo s prstom pokazati pa razložiti, pa še ga potem naredi preko K,........................ ja taki so NAJBOLJ PONOSNI in OBČUTLJIVI na žalitve ;-\Najbrž si tudi ti eden takih patronov !

  • YASSIR 15:44 15.julij 2016.

    bi rad viel tebe ko nekdo žali tako kot je on nekatereBruno je 15 tednov spal od 22.00 do 9.00 in še vsak popoldan 3 urezakaj se ni na njega spravil in ga tako poniževal.<br ...prikaži več />Faki ni v 89 dneh enkrat pomolzel krave in dejansko se je samo cmerilmu je rekel kajMaruša je molzla z rjavim lončkom in je bilo polno otrobov in smeti v mleku in ji ni rekel ničene je pa poniževal za vsako malenkost.Z ženino dediščino e kupil traktor ker nima nič še njie za 10.000 EUR ne more kupitImam pa velike probleme z ljudmi ki nič nimajo in nč nso naredili v žiljenju da me ponižujejo Pa e ljub temu da sem eč kot 20 let mlajši d nega ne rabim dediščine da bi kupil en traktor vreden 9000 EUR ali njive za 10.000 EUR

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.