Magazin > VIP
279 ogledov

Franc iz Kmetije: "Od nikogar nisem vzel centa“

franc Planet TV
Franca iz šova Kmetija: Nov začetek gledalci šova še niso pozabili.

Franc, finalist lanske sezone šova Kmetija: Nov začetek, je še vedno zelo priljubljen. Oboževalci ga vabijo na razne dogodke, kot so kmečke igre, košnje, koline in rojstne dneve. "Na takšna povabila, ki ji je še vedno veliko, se zelo rad odzovem. Vidim, da je veliko ljudi navijalo zame,“ je za naš portal povedal Franc in dodal, da na obisk pride brezplačno. "Od nikogar še nisem vzel niti centa. Tudi za bencin ne. Tega ne maram. Meni to ne pomeni nič. Rad pridem, da spoznam nove ljudi.“

Bil bi strog mentor

Jeseni na spored Planet TV prihaja nova sezona Kmetije. Televizija še izbira kandidate, morali pa bodo poiskati tudi novega mentorja, saj je februarja v 64. letu starosti umrl Milan Belec. Franc je razmere na kmetiji spoznal na lastni koži, zato bi bil po našem mnenju odličen mentor. Bi ga ta vloga zanimala? "V šov ne bi šel več, morda le na obisk. Vloga mentorja pa bi me zanimala. Ker vem, kaj je možno in kaj ne, me tekmovalci tako hitro ne bi mogli pretentati. Bil bi zelo strog,“ pravi Trboveljčan.

Komentarjev 4
  • Zmago 10:19 16.julij 2016.

    Ker Bruno ni imel DOLGEGA in NESRAMNEGA jezika !!Maruša pa je bila zelo skrbna, kar se kuhinje tiče, pa v kuhinji je znala čudeže delat glede na to, kar so imeli na voljo. Človeku ki se trudi pa lažje ...prikaži več spregledaš kako napako, kot pa npr. Darinki, ki je vsako red MINIRALA !! in bi bila najbolj srečna če bi vsi od lakote .............. pocrkali.Ljudje so pa različni. Eni pridno delajo pa niso nikoli bogati, spet drugi gledajo samo, kje bo kak evro kapnil z nič ali čim manj truda, eni bi prodali še lastno mater, spet enim država "časti" kak traktor,..............No za razmislek. Največji umi, ki so dali človeštvu največ, so pogosto končali v ................. BEDI !!

  • YASSIR 15:44 15.julij 2016.

    bi rad viel tebe ko nekdo žali tako kot je on nekatereBruno je 15 tednov spal od 22.00 do 9.00 in še vsak popoldan 3 urezakaj se ni na njega spravil in ga tako poniževal.<br ...prikaži več />Faki ni v 89 dneh enkrat pomolzel krave in dejansko se je samo cmerilmu je rekel kajMaruša je molzla z rjavim lončkom in je bilo polno otrobov in smeti v mleku in ji ni rekel ničene je pa poniževal za vsako malenkost.Z ženino dediščino e kupil traktor ker nima nič še njie za 10.000 EUR ne more kupitImam pa velike probleme z ljudmi ki nič nimajo in nč nso naredili v žiljenju da me ponižujejo Pa e ljub temu da sem eč kot 20 let mlajši d nega ne rabim dediščine da bi kupil en traktor vreden 9000 EUR ali njive za 10.000 EUR

  • Zmago 13:51 15.julij 2016.

    Ja YASSIR tisti, ki nimajo pojma, oz. jim je treba vsako delo s prstom pokazati pa razložiti, pa še ga potem naredi preko K,........................ ja taki so NAJBOLJ PONOSNI in OBČUTLJIVI na žalitve ;-\Najbrž si tudi ti eden takih patronov !