George Clooney čakal, da bo umrl

Foto: Profimedia
Tako se spominja dneva, ki bi bil zanj skoraj usoden.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik George Clooney je lanskega julija na Sardiniji doživel hudo prometno nesrečo. Z motorjem se je od hotela peljal na snemanje filma Catch 22, ko mu je nenadoma voznik mercedesa, ki se je ustavil na nasprotnem voznem pasu, presekal pot.

O nesreči je sedaj spregovoril za Hollywood Reporter. Igralec je dejal, da je z glavo tako močno udaril ob vetrobransko steklo, da se je prelomila njegova čelada. V tistem trenutku je pomislil na najbolj črn scenarij. "Bilo je hudo. Čakal sem, da se bo ugasnila luč. Vetrobransko steklo sem razbil z glavo. Pomislil sem: 'OK, pa je šel moj vrat …',“ je povedal za omenjeni medij.

Zakonca Clooney Amal in George Clooney: Kako bosta razložila ta zaskrbljujoče fotografije?

Igralec se od nesreče ni več usedel na motor. "Če imamo devet življenj, sem že vse porabil. Tako da se lahko motorjem odpovem za nekaj časa.“

Posnetek nesreče si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.