Magazin > VIP
5367 ogledov

George Clooney čakal, da bo umrl

george clooney
Tako se spominja dneva, ki bi bil zanj skoraj usoden.

Zvezdnik George Clooney je lanskega julija na Sardiniji doživel hudo prometno nesrečo. Z motorjem se je od hotela peljal na snemanje filma Catch 22, ko mu je nenadoma voznik mercedesa, ki se je ustavil na nasprotnem voznem pasu, presekal pot.

O nesreči je sedaj spregovoril za Hollywood Reporter. Igralec je dejal, da je z glavo tako močno udaril ob vetrobransko steklo, da se je prelomila njegova čelada. V tistem trenutku je pomislil na najbolj črn scenarij. "Bilo je hudo. Čakal sem, da se bo ugasnila luč. Vetrobransko steklo sem razbil z glavo. Pomislil sem: 'OK, pa je šel moj vrat …',“ je povedal za omenjeni medij.

amal clooney, george clooney Zakonca Clooney Magazin Amal in George Clooney: Kako bosta razložila ta zaskrbljujoče fotografije?

Igralec se od nesreče ni več usedel na motor. "Če imamo devet življenj, sem že vse porabil. Tako da se lahko motorjem odpovem za nekaj časa.“

Posnetek nesreče si lahko ogledate TUKAJ.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.