Magazin > VIP
9377 ogledov

George in Amal potrebujeta terapijo

george clooney, amal clooney
Amal je zelo žalostna.

Zakon Georgea Clooneyja menda ni tako srečen, kot se zdi. Začelo se je sicer pravljično. Igralec je lepo odvetnico Amal spoznal leta 2013, aprila 2014 sta se zaročila, septembra pa v Benetkah stopila pred oltar. Pred enim letom se je njuna družina z rojstvom dvojčkov, Elle in in Alexandra, povečala.

George, ki je vedno govoril, da si ne želi otrok, se je v vlogo očeta popolnoma vživel in tudi Amal so otroci sedaj pomembnejši od kariere. Materinstvo ji je tako všeč, da si 40-letnico močno želi še enega otroka, igralcu pa sta dva popolnoma dovolj. Amal se, tako pravi prijatelj, počuti izdano, saj ji je George pred poroko zatrdil, da si z njo želi imeti veliko družino. "Zelo je žalostna,“ je še pripomnil vir, ki je o zakonski krizi slavnega para spregovoril za In Touch.

To sicer ni edina stvar, ki Amal spravlja ob živce. George naj bi bil preveč zdoma. Ali se zvečer naokoli potika s prijatelji ali pa se sam odpravlja na izlete z motorjem. Pretekli teden je s skuterjem doživel prometno nesrečo.

George Clooney nesreča Magazin Video Clooneyjeve nesreče: Igralec kričal od bolečin

Amal je sedaj na pomoč poklicala svoje in Georgeeve starše, ki so takoj pripotovali iz tujine, da bi pomagali rešiti njun zakon. Nick in Nina Clooney sta poročena že 60 let, zato verjamemo, da bosta sinu in snahi lahko dala zelo koristne nasvete.
Komentarjev 3
  • leonardo 07:34 19.julij 2018.

    Starega osla ne moreš naučiti voziti!!!!!

  • maresem 20:35 18.julij 2018.

    Če kaj, potem potrebuje vsak vedro mrzle vode in kak mesec ob suhem kruhu in vodi na samotnem otoku.