Magazin > VIP
13376 ogledov

Amal in George Clooney: Kako bosta razložila ta zaskrbljujoče fotografije?

amal clooney, george clooney
1/5
Že nekaj časa se govori, da je par tik pred ločitvijo.

George in Amal Clooney veljata za sanjski par. On je uspešen igralec, ona odvetnica. Par se je spoznal leta 2013, ko so Amal igralčevi prijatelji pripeljali v njegov dom ob italijanskem jezeru Como. Golobčka sta si sprva le dopisovala, saj je George dvomil, da bi si Amal želela z njim na zmenek. A je privolila, že pol leta po tem jo je zaročil, usodni "da" pa sta dahnila na luksuzni poroki v Benetkah.

Zakonske sreče pa naj bi bilo že konec. Lani sta zakonca obiskovala terapije, sedaj pa so vse glasnejše govorice, da sta tik pred 400-milijonsko ločitvijo. Amal naj bi bila zelo razočarana, ker si George, s katerim ima dva otroka, ne želi povečati družine. Lepotico naj bi poleg tega motilo, da je veliko zdoma in da se ob večerih prepogosto zabava s svojimi prijatelji.
amal clooney, george clooney Magazin Šok pri Clooneyjevih: "Zakričala je in zbežala iz sobe“
Da je par v krizi, bi lahko dokazovale nove fotografije, ki so bile posnete v garaži nekega hotela v New Yorku. Par se je, ko je videl paparace, hitro usedel v črn avtomobil. Amal naj bi jokala. Svoje oči je nato hitro skrila za sončnimi očali. Videti je tudi, kot bi Georgea poskušala ignorirati.
Komentarjev 1
  • perhan63 10:29 01.maj 2019.

    hoolywoodski demokrati pač..podporniki hilary clinton in kvazi zagovorniki ženskih pravic..doma jo pa binca