Gianni Rijavec težko obdobje končuje z najlepšimi načrti

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Glasbeniku v tem božičnem času ni bilo lahko, a v prihodnost zre z najlepšimi načrti.
Oglej si celoten članek

Gianni Rijavec je letošnje praznike prvič preživel brez mame. "Zagotovo je bilo težko, mama je mama, verjetno za vsakega. Drži pa, da je bila v devetdesetem letu in da smo to vzeli kot tok življenja. Hvaležni smo, da je bila čila do konca in je lahko skrbela zase ter da je umrla dostojanstveno. Pomirjeni smo, da ji ni bilo treba biti priklenjena na posteljo, ko ti nihče več ne more pomagati, kar človeka povsem razčloveči," pravi glasbenik, ki dodaja, da izhaja iz zelo ljubečega doma: "Bili smo urejena družina, tudi, ko je bil oče še živ. Marsikdo mi je očital, da sem mamin sinko, ker sem ostal doma, a je bilo to bolj iz praktičnega razloga. Doma imamo namreč kar veliko domačijo in nekdo je pač moral poskrbeti za vse."

Magazin Gianni Rijavec s to lepotico načrtuje poroko in družino

Prav takšno družinsko idilo, pa si želi ustvariti tudi sam in to že v letu 2019: "Mama si je 2012 zlomila kolk in čeprav je vse postorila sama, je bilo naše deloma življenje prilagojeno njej. Z mojo Patricijo sva poroko že načrtovala, a so prišle vmes druge skrbi, v prihodnjem letu pa bova to realizirala, želiva si tudi naraščaja."

Magazin Rijavec si dopisuje z Williamom in Kate

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:44 31. December 2018.

    Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top

  • 19:30 31. December 2018.

    Mesečno delam s polnim delovnim časom za več kot 7 $. Neprestano sem slišala, da mi drugi govorijo, koliko denarja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.