Magazin > VIP
6170 ogledov

Gianni Rijavec težko obdobje končuje z najlepšimi načrti

gianni rijavec Mediaspeed
Glasbeniku v tem božičnem času ni bilo lahko, a v prihodnost zre z najlepšimi načrti.

Gianni Rijavec je letošnje praznike prvič preživel brez mame. "Zagotovo je bilo težko, mama je mama, verjetno za vsakega. Drži pa, da je bila v devetdesetem letu in da smo to vzeli kot tok življenja. Hvaležni smo, da je bila čila do konca in je lahko skrbela zase ter da je umrla dostojanstveno. Pomirjeni smo, da ji ni bilo treba biti priklenjena na posteljo, ko ti nihče več ne more pomagati, kar človeka povsem razčloveči," pravi glasbenik, ki dodaja, da izhaja iz zelo ljubečega doma: "Bili smo urejena družina, tudi, ko je bil oče še živ. Marsikdo mi je očital, da sem mamin sinko, ker sem ostal doma, a je bilo to bolj iz praktičnega razloga. Doma imamo namreč kar veliko domačijo in nekdo je pač moral poskrbeti za vse."

gianni rijavec Magazin Gianni Rijavec s to lepotico načrtuje poroko in družino

Prav takšno družinsko idilo, pa si želi ustvariti tudi sam in to že v letu 2019: "Mama si je 2012 zlomila kolk in čeprav je vse postorila sama, je bilo naše deloma življenje prilagojeno njej. Z mojo Patricijo sva poroko že načrtovala, a so prišle vmes druge skrbi, v prihodnjem letu pa bova to realizirala, želiva si tudi naraščaja."

La Toya predstavitev knjige Marjanca Scheicher Gianni Rijavec Magazin Rijavec si dopisuje z Williamom in Kate
Komentarjev 2
  • Avatar Suzijann
    Suzijann 23:44 31.december 2018.

    Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top

  • linda 19:30 31.december 2018.

    Mesečno delam s polnim delovnim časom za več kot 7 $. Neprestano sem slišala, da mi drugi govorijo, koliko denarja lahko vložijo na spletu, zato sem se odločil, da ga preučim. Začnite in spremenite svoje življenje. zajec---->>>>>>>>> www.WebJob33.Com