Golob in Gabrova: To se je nekaj ur po objavi zgodilo na protikorupcijski

Foto: Flickr
Foto: Flickr
Včeraj zjutraj je bila Tina Gaber še v Registru lobistov, ki ga vodi Komisija za preprečevanje korupcije (KPK), v zgodnjih popoldanskih urah pa njenega imena na seznamu registriranih lobistov več ni bilo.
Oglej si celoten članek

V nedeljo zvečer so v oddaji 24 ur poročali, da je bil premier Robert Golob ujet z našo lepotico, voditeljico, spletno vplivnico in očitno nekdanjo lobistko Tino Gaber. Skupaj so ju opazili v trgovini s pohištvom in na božičnem koncertu v Vatikanu. Da naj bi intimno prijateljevala, se je v političnih in lobističnih krogih sicer namigovalo že od lanskega leta.

Magazin To o govoricah o romanci z Robertom Golobom pravi Tina Gaber

Tina je bila do ponedeljka zjutraj še vedno vpisana v Register lobistov, njenega imena pa v popoldanskih urah na seznamu ni bilo več. Kot so pojasnili na KPK, je postopek izbrisa iz registra tak, da morajo vlogo za izbris podati lobisti sami. Dejstvo pa je, da je bila iz registra izbrisana takoj naslednji dan, ko je v medijih odjeknila novica o njenem prijateljstvu s premierom. 

Foto: osebni arhiv Tina Gaber

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 32

  • 12:20 8. Februar 2023.

    Golobček- pazi na svoj TRR- je, ker tako sponzorstvo jih lahko hitro izprazni, ker v GEN-I je zmanjkalo dinarčkov za …

  • 19:10 10. Januar 2023.

    Dajmo golobčkoma 100 dni miru, da se vgnezdita.

  • 16:15 10. Januar 2023.

    Holobovi ustvarjalci javnega mnenja so morali dobiti žensko s katero se navidezno petlja, saj to izboljšuje njegov javni rating in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.