Magazin > VIP
94029 ogledov

Golob in Gabrova: To se je nekaj ur po objavi zgodilo na protikorupcijski

Robert Golob Flickr
Včeraj zjutraj je bila Tina Gaber še v Registru lobistov, ki ga vodi Komisija za preprečevanje korupcije (KPK), v zgodnjih popoldanskih urah pa njenega imena na seznamu registriranih lobistov več ni bilo.

V nedeljo zvečer so v oddaji 24 ur poročali, da je bil premier Robert Golob ujet z našo lepotico, voditeljico, spletno vplivnico in očitno nekdanjo lobistko Tino Gaber. Skupaj so ju opazili v trgovini s pohištvom in na božičnem koncertu v Vatikanu. Da naj bi intimno prijateljevala, se je v političnih in lobističnih krogih sicer namigovalo že od lanskega leta.

Tina Gaber Magazin To o govoricah o romanci z Robertom Golobom pravi Tina Gaber

Tina je bila do ponedeljka zjutraj še vedno vpisana v Register lobistov, njenega imena pa v popoldanskih urah na seznamu ni bilo več. Kot so pojasnili na KPK, je postopek izbrisa iz registra tak, da morajo vlogo za izbris podati lobisti sami. Dejstvo pa je, da je bila iz registra izbrisana takoj naslednji dan, ko je v medijih odjeknila novica o njenem prijateljstvu s premierom. 

Tina Gaber | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

Komentarjev 32
  • pilotko 12:20 08.februar 2023.

    Golobček- pazi na svoj TRR- je, ker tako sponzorstvo jih lahko hitro izprazni, ker v GEN-I je zmanjkalo dinarčkov za nenormalne nagrade, ugled ti je pa itak vseh in ob takih potezah pri tvojih aprilskih volivcih padel že za 80%.

  • Avatar @narhist
    @narhist 19:10 10.januar 2023.

    Dajmo golobčkoma 100 dni miru, da se vgnezdita.

  • aleks1201 16:15 10.januar 2023.

    Holobovi ustvarjalci javnega mnenja so morali dobiti žensko s katero se navidezno petlja, saj to izboljšuje njegov javni rating in ustvarja navidezno normalnost. Plačilo, ki ga ta ženska prejema za vlogo navidezne ljubice je skrivnost, ki se bo mastno poznala ...prikaži več le na njenem računu. Skrivnost pozna tudi njegova bivša žena. Folk je dobil kost za glodanje o njegovi normalnosti ,ozadje pa ni za javnost. Diverzija holobovih plačancev je s tem uspešna. Narod je glup ( prosto po Jelinčiču).

Sorodne novice