Magazin > VIP
134115 ogledov

To o govoricah o romanci z Robertom Golobom pravi Tina Gaber

Tina Gaber Instagram
Kjer je dim, je po navadi tudi ogenj ...

Sinoči so v oddaji 24 ur poročali, da so premierja Roberta Goloba in Tino Gaber, ki si je ime ustvarila tudi kot lobistka in o kateri se je veliko pisalo leta 2021, ko je sodelovala pri snemanju šova Exatlon, ujeli v Ikei in na božičnem koncertu v Vatikanu. S temi informacijami so podžgali govorice, da je naš premier spet v zvezi, kar je pred dnevi prišlo na uho tudi naši redakciji.

Golob in Gaber naj bi spoznala preko Tinine sestre, ki je Golobova nekdanja sodelavka. O tem smo poročali. Kot so še poročali v oddaji 24 ur, Golobova služba za stike z javnostmi njegovega zasebnega življenja ne komentira. Tako je bilo tudi aprila, ko smo se mediji spraševali, kje je njegova soproga. V tistem času se je namreč šušljalo, da se je Golob odselil od doma.

Enak odgovor smo tokrat dobili tudi od Gabrove, ki prav tako pravi, da svojega zasebnega življenja ne želi komentirati. Tina je bila nekaj časa zaročena. Ko smo jo 2021, preden je morala v Dominikansko republiko, kjer so snemali Exatlon, vprašali, ali bo poleg psa pogrešala tudi zaročenca, se je tako kot sedaj ovila v molk ... 

Komentarjev 25
  • Miha65 15:58 10.januar 2023.

    Joj narod....Sloveceljni,mediji,a ste jima fouš?Naj uživata saj imata vse možznosti in tud krvava sta pod kožo,kot vsak izmed nas!

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 16:22 09.januar 2023.

    Ojoj, še ena sponzorirana frača , Robert uporabi kondom !

  • igor52 14:00 09.januar 2023.

    Slepilni manever. Kakšno lumparijo pripravljate v ozadju, banda?