Magazin > VIP
4816 ogledov

Tina Gaber: O zaročencu ne duha, ne sluha, najbolj bo pogrešala njega

Tina Gaber Planet TV
Novi izzivi.

Nekdanja misica, danes lobistka Tina Gaber se bo kmalu podala v voditeljske vode, kar je zanjo povsem nov izziv. Kot poročevalka s terena bo ob Miranu Ališiču namreč vodila športni resničnostni šov Exatlon, ki na Planet TV prihaja v jeseni. Šov bodo snemali v Dominikanski republiki, Tini pa največji izziv predstavlja dolgotrajna ločitev od njenega pasjega ljubljenčka Meša, s katerim sta neločljiva že 13 let. 

"Nove preizkušnje sem vesela, tega sem si želela že dolgo časa in komaj čakam, saj je ekipa resnično profesionalna, že sedaj tako lepo skrbijo zame. Glede službe nisem imela težav, saj delam zase in trenutno nimam nobenega projekta, se mi je pa težko ločiti od kužka. Madžarska voditeljica mi je odsvetovala, da ga vzamem, saj je tam prevroče, on pa ima že 13 let. A če bo mogoče, mi ga bo sestra pripeljala z letalom," je povedala lepotica, ki pa je veliko bolj skrivnostna glede svojega ljubezenskega življenja in tega, ali bo morda pogrešala tudi zaročenca, ki ga sicer že dolgo ni izpostavljala? Tega ni želela komentirati, je pa znano, da se je v poletnih mesecih ponovno mudila v Monaku, od koder prihaja njen zaročenec. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice