Magazin > VIP
103762 ogledov

Bo Slovenija imela prvo damo ali kje je Jana Nemec Golob?

Robert Golob Anže Petkovšek Robert Golob na novinarski konferenci Gen-I o poslovnih rezultatih leta 2021.
Nenavadno.

V nedeljo je na državnozborskih volitvah slavilo Gibanje Svoboda, katerega prvi obraz je Robert Golob. Glede na to, da so vodilne obraze strank med predvolilno kampanjo spremljale tudi soproge in partnerice ali partnerji, so se ob odsotnosti Jane Nemec Golob že februarja pojavile govorice, da se zakonca Golob ločujeta in da se je Robert Golob menda že odselil iz družinskega doma. Tako je takrat poročal Požareport, ki so ga povzemali tudi številni drugi mediji. Požareport odgovorov ni dobil. 

A Robert Golob je v nedeljo postal veliki zmagovalec volitev, in čeprav se je zaradi okužbe s koronavirusom oglašal preko videoklicev, so čestitke letele z vseh strani. Čestitali so mu tudi politični nasprotniki, a žena, vsaj javno, ne. Zato smo tiskovnim predstavnikom gibanja Svoboda tudi mi postavili novinarska vprašanja, ali februarske govorice glede ločitve držijo in kakšen je status gospoda Goloba. 

Tiskovna predstavnica Gibanja Svoboda nam je v telefonskem pogovoru odgovorila, da zasebnega življenja predsednika ne bodo komentirali, saj je v njegovi družini politik le on. "Predsednik Gibanja Svoboda dr. Rober Golob svoje družine ne želi izpostavljati javnosti," pa so zapisali v uradnem odgovoru. 

Robert Golob je na predvolilnih soočenjih sicer nosil poročni prstan, govorice pa smo preverili tudi pri naših virih, ki pravijo, da o ločitvi ne vedo ničesar.

Robert Golob | Avtor: Youtube Youtube

Komentarjev 25
  • Avatar lopov
    lopov 09:24 29.april 2022.

    Sej ti vse pove stavek ( da svoji ženi ne zaupa) ... kako bi potem lahko spal z sovražnikom ki mu ne zaupaš ???? iz jeze mogoče al iz maščevanja mogoče ??? ALLLLL

  • igor52 14:31 27.april 2022.

    Kot vem, Golob kandidira za PV in ne za svetnika. Kaj koga briga njegovo zasebno življenje!

  • rd2dmk2 09:42 27.april 2022.

    mislim da je bil odgovor da je v politik gospod Golog in da družino ne vpleta. torej ste dobil novinarji odgovor. konec.. če nimate kaj počet rajš raziskujte kaj in kje je Bljitva cež dan in noč.

Sorodne novice