Magazin > VIP
26386 ogledov

Vse slavne simpatije Tine Gaber: Od ministra, pop zvezdnika do premiera

Tina Gaber osebni arhiv
Znani in uspešni moški jo obožujejo.

V javnost je pricurljalo, da sta premier Robert Golob in lepotica, lobistka, voditeljica ter spletna vplivnica Tina Gaber menda celo intimno povezana. Premier pa ni prvi politik, s katerim Gabrova prijateljuje. Že leta 2009 je polnila medijske stran, ko se je pogosto družila s takratnim ministrom Patrickom Vlačičem, a je Tina leta 2010 povedala, da sta le dobra prijatelja. 

Patrick Vlačič, Tina Gaber | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Pred tem ji je srce in posteljo grel fant Primož, ki jo je leta 2008, med obiskom ZDA, za rojstni dan presenetil z zelo razkošnim darilom. Za obletnico jo je peljal v prestižno sobo hotela The Beverly Wilshire, kjer so snemali svetovno znani film Čedno dekle (Pretty Woman).

Leta 2014 je bila ponovno prva ljubezenska novica domačih medijev, ko je prijateljevala z najbolj zaželenim domačim pevcem, Janom Plestenjakom. Golobčka naj bi se vmes celo razšla in ponovno združila. 

Jan Plestenjak konji center Petra Orova vas | Avtor: arhiv društva arhiv društva

Po Janu je Tina ljubila Klemna Nicolettija. Klemen je znan kot dobavitelj hitrih testov v času korona krize, ki se je pod drobnogledom znašel zaradi domnevno netransparentnega posla z državo. Takrat s Tino nista bila več par, sta pa bila leta 2016, ko sta se skupaj odpravila na potovanje po Aziji. 

Po Klemnu pa je bila Gaber celo zaročena s skrivnostnim izbrancem iz Monte Carla, katerega identitete ni nikoli razkrila. Oktobra 2020 je za zurnal24.si o njem povedala: "Poznava se že 15 let, iz najinega prijateljstva pa je zrasla ljubezen."  Takrat je Tina poroko zaradi koronavirusa prestavila za nedoločen čas, ki pa je očitno le ne bo. 

Prejšnji teden pa so v oddaji 24ur poročali, da je Tina Roberta Goloba spremljala na koncertu v Vatikanu, a tako premier kot Gabrova svojega zasebnega življenja ne želita komentirati. 

Komentarjev 16
  • Ikoz 16:47 12.januar 2023.

    Kurbeštel pravi

  • Avatar yacko
    yacko 21:41 10.januar 2023.

    Tina rajc mašina.....Sicer pa,zakaj pa ne....?

  • Ender3 17:16 10.januar 2023.

    Temu se reče promiskuitetna oseba in, nič več. Ko voli nek izvoli. Zakaj toliko gnojnice po njej iskorišča naravne danosti in očitno ji tudi inteliganca ni zanemarljiva.

Sorodne novice