Goran Šarac: On ga je po smrti Simone Weiss spoznal z novo partnerko

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Goran Šarac pravi, da dve leti po smrti Simone Weiss sploh ni vedel zase, edina pot, ki jo je opravil, pa je bila od doma do Žal in nazaj. Iz hude stiske ga je rešila ta oseba ...
Oglej si celoten članek

Goran Šarac se tri leta po smrti soproge Simone Weiss vrača v življenje in to velikopotezno. Glasbeno kariero je obesil na klin, sedaj si svet želi spreminjati preko politike. Karierna stopnička pa ni edna sprememba, za Žurnal24 je izdal, da je delček srca odprl novi izbranki, s katero pa ga je spoznal njegov brat Miki Šarac, poslovni in zasebni partner Tanje Žagar.

Foto: Mediaspeed goran šarac

Magazin Goran Šarac: Vdovec Simone Weiss ne skriva, da ima prijateljico

In prav Miki je bil menda tisti, ki je Gorana v najtežjih trenutkih potegnil iz brezna. Po tej osebni nesreči sta se še bolj povezala, Goran pa je veliko časa preživel pri bratu in Tanji, sploh sedaj, ko je na svetu novi nečak, ki je prinesel novo luč tudi v njegovo življenje. Goran je povedal, da je v glasbeni industriji s Simono dosegel maksimum  in da se v tem poslu ne vidi več. V politiki želi nadaljevati pot, ki sta jo začela skupaj s Simono. 

Magazin Tanja Žagar in Miki Šarac: Spoštovanje sta iz posla prenesla v vezo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:41 19. December 2018.

    oh ti sarci, vedno so radi pogledovali preko rame...

  • 13:34 11. Junij 2018.

    Pa dobr, a se lahko oglašujete še kje drugje kot pod vsakim člankom?? Vesela za vaše sestre, ni pa mi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.