Gospodarica Nada spregovorila o najhujši družinski tragediji

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Čeprav je doživela nekaj najhujšega, kar mama lahko doživi, je njen vsak dan prežet s pozitivnim duhom in veseljem do življenja.
Oglej si celoten članek

Nasmejana, prijazna, dobrosrčna, a odločna in poštena, vse to je gospodarica letošnje Kmetije Nada Zorec, ki pa pod večnim nasmehom skriva tragično zgodbo. Nada je pred šestimi leti namreč izgubila 37-letnega sina edinca.

"Vsak, ki to doživi, zase ve, da je to najhujša stvar, ki se ti lahko zgodi. Moj sin je bil edinec in po tem se res počutiš, da nimaš nikogar več. Otrok je otrok, čeprav je odrasla oseba," s tresočim glasom še danes pove Nada. Vnukov po sinu nima, saj sta se z ženo povsem posvetila karieri. "Sin je imel za ženo Angležinjo, ki je delala na križarkah, zato se za otroke nista odločila. To je bila njuna stvar," pravi Nada.

Je pa priženjeno Dolenjko življenje vseeno obdarilo z vnuki. "Od prvega moža sem se ločila, drugi, s katerim sem že 24 let, pa ima sina in dva vnučka, ki sta božanska. Rečeta mi babi, čeprav vse vesta. Fant in punčka sta, oba osnovnošolca, in imata me nadvse rada, vedno, ko se vrneta domov, je njuno prvo vprašanje: Kje je babi?"

Sicer pa Nada, ki je v vlogi gospodarice na Kmetiji nadvse uživala, upa, da bo tudi del nove sezone, ki na spored prihaja zgodaj spomladi. 

Magazin Kmetija: Tako so med finalom v jok spravili Aneto

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:45 19. December 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • 16:52 19. December 2018.

    Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki …

  • 14:12 19. December 2018.

    In zakaj mora biti zraven na sliki majmun.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.