Grozljive govorice: To je resnica o "umirajoči“ Angelini in njeni oporoki

Foto: Profimedia
Vse bo podedoval Maddox, piše tabloid.
Oglej si celoten članek

Tabloid National Enquirer, ki se je že večkrat izkazal za neverodostojnega, je sprožil grozljive govorice. Angelina Jolie naj bi umirala. Pišejo, da jo zapušča zdravje in da se njeni prijatelji bojijo, da bi igralka, ki menda prav nič ne skrbi za svojo dobrobit, spet zbolela za bulimijo, kar bi lahko pripeljalo do odpovedi organov.

National Enquirer tudi trdi, da namerava zvezdnica svoje več kot 110 milijonov dolarjev vredno premoženje prepustiti najstarejšemu od svojih otrok – Maddoxu. Kot razlog za to odločitev navajajo dejstvo, da je Maddox med ločitvijo stopil na njeno stran. “Slišal sem, da bo Maddox prevzel njeno podjetje Jolie Pas. Zapustiti mu namerava ves posel,“ pravi vir.

Magazin To je Angelina Jolie zaupala Karlu Erjavcu

Njeni oboževalci se lahko pomirijo. Portal Gossipcop je te govorice preveril. Pravijo, da nič, kar je zapisano, ne drži. Kdor Angelino pozna, dobro ve, da svojega premoženja ne bi zapustila le enemu od svojih šestih otrok. Poleg tega njene najnovejše fotografije kažejo, da se je v zadnjem času celo malce poredila, zato je tudi strah pred odpovedjo organov odveč.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.