Kraljica morala ustaviti Harryja in Meghan

Foto: Profimedia
Kraljica jima tega ne dovoli.
Oglej si celoten članek

Pred princem Harryjem in vojvodinjo Meghan so velike spremembe. Ne le, da bosta kmalu prvič postala starša, pravkar sta se tudi preselila na svoje. To pa ni le velika sprememba za zakonca, temveč tudi za brata, Williama in Harryja, ki sta od nekdaj skupaj živela v Buckinghamski palači. Glede na to, da bo William nekoč kralj, je pričakovano, da bodo nekatere poti kraljevih bratov odslej potekale ločeno. 

S selitvijo pa sta Meghan in Harry upala, da se bosta lahko povsem osamosvojila od palače, a jima kraljica Elizabeta tega ne dovoljuje, saj si želi, da še naprej ostaneta pod pristojnostmi palače. In čeprav je Frogmore Cottage odslej njun stalni dom, bosta bazo, od koder bosta opravljala kraljeve obveznosti, še vedno imela v Buckinghamski palači. Po navedbah virov sta zakonca sicer upala na popolno neodvisnost od palače in samostojno gospodinjstvo, a se kraljica ne strinja, da bi šla Harry in Meghan čisto svojo pot in delala stvari po svoje. Velike spremembe so zagotovo na vidiku, a popolna samostojnost ni ena izmed njih. 

Magazin Sta to Kate in Meghan med pretepom?

Magazin Pri Meghan so se pojavili zgodnji popadki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:18 18. Marec 2019.

    Dokler jima dvor omogoča prestižno življenje jima lahko tudi ukazuje. Nam direktorji, čeprav zato marsikaj požremo tudi dirigira kaj bomo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.