Henry Cavill prekinil sodelovanje z Netflixom, to bo novi Geralt

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Šok za ljubitelje Netflixove serije.
Oglej si celoten članek

Netflix je z eno potezo razveselil in užalostil vse ljubitelje serije The Witcher - potrdili so četrto sezono, hkrati pa sporočili, da glavnega junaka Geralta ne bo več uprizarjal odlični Henry Cavill

Snemanje serije je sicer potekalo tudi v Sloveniji, kjer so Cavilla v objektiv ujeli njegovi oboževalci. 

Na lovu za zvezdo Ratečan, ki je 'ulovil' Witcherja: 'Izkušnja se mi je močno vtisnila v spomin' Magazin Ta svetovni TV-hit bodo snemali tudi pri nas!

V njegove čevlje bo stopil Liam Hemsworth, najbolj poznan po filmih Igre Lakote.

"Moje potovanje kot Geralt iz Rivije je bilo polno pošasti in pustolovščin, a žal bom odložil svoj medaljon in svoje meče za 4. sezono," je dejal Cavill v izjavi na Instagramu. "Namesto mene bo plašč Belega volka prevzel fantastični gospod Liam Hemsworth. Kot pri največjih literarnih likih, predajam baklo s spoštovanjem do časa, ki sem ga porabil za utelešenje Geralta, in navdušenjem, da vidim Liamov pogled na tega najbolj fascinantnega in niansiranega moškega. Liam, dobri gospod, ta lik ima tako čudovito globino, uživajte v potapljanju in opazovanju, kaj lahko najdete."

 

"Kot oboževalec Witcherja sem navdušen nad priložnostjo igrati Geralta iz Rivie. Henry Cavill je bil neverjeten Geralt in počaščen sem, da mi je predal vajeti in mi dovolil, da prevzamem rezila Belega volka za naslednje poglavje njegove pustolovščine," pa je zapisal Hemsworth. "Henry, že leta sem tvoj oboževalec in navdihnilo me je, kar si prinesel temu priljubljenemu liku."

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.