Magazin > Film & Glasba & TV
4113 ogledov

Henry Cavill prekinil sodelovanje z Netflixom, to bo novi Geralt

Henry Cavill Profimedia
Šok za ljubitelje Netflixove serije.

Netflix je z eno potezo razveselil in užalostil vse ljubitelje serije The Witcher - potrdili so četrto sezono, hkrati pa sporočili, da glavnega junaka Geralta ne bo več uprizarjal odlični Henry Cavill

Snemanje serije je sicer potekalo tudi v Sloveniji, kjer so Cavilla v objektiv ujeli njegovi oboževalci. 

Andraž in Henry Na lovu za zvezdo Magazin Ratečan, ki je 'ulovil' Witcherja: 'Izkušnja se mi je močno vtisnila v spomin' dvojno jezero Magazin Ta svetovni TV-hit bodo snemali tudi pri nas!

V njegove čevlje bo stopil Liam Hemsworth, najbolj poznan po filmih Igre Lakote.

"Moje potovanje kot Geralt iz Rivije je bilo polno pošasti in pustolovščin, a žal bom odložil svoj medaljon in svoje meče za 4. sezono," je dejal Cavill v izjavi na Instagramu. "Namesto mene bo plašč Belega volka prevzel fantastični gospod Liam Hemsworth. Kot pri največjih literarnih likih, predajam baklo s spoštovanjem do časa, ki sem ga porabil za utelešenje Geralta, in navdušenjem, da vidim Liamov pogled na tega najbolj fascinantnega in niansiranega moškega. Liam, dobri gospod, ta lik ima tako čudovito globino, uživajte v potapljanju in opazovanju, kaj lahko najdete."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

 

"Kot oboževalec Witcherja sem navdušen nad priložnostjo igrati Geralta iz Rivie. Henry Cavill je bil neverjeten Geralt in počaščen sem, da mi je predal vajeti in mi dovolil, da prevzamem rezila Belega volka za naslednje poglavje njegove pustolovščine," pa je zapisal Hemsworth. "Henry, že leta sem tvoj oboževalec in navdihnilo me je, kar si prinesel temu priljubljenemu liku."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.