Igralca izrezali iz serije

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Posledice vse večje ...
Oglej si celoten članek

Igralec Chris Noth je zaradi obtožb o spolnih zlorabah izrezan iz finala serije And Just Like That (Nadaljevanje legendarne serije Seks v mestu), piše People. Kot lik Živine naj bi se v zadnji epizodi sezone združil s Carrie Bradshaw, a so te scene zaradi omenjenih obtožb izrezali. 

Živina je sicer preminil v prvi epizodi serije, a je igralec napovedal svoj povratek. Scene naj bi prikazovale, kako je Carrie končno pomirjena s smrtjo svojega soproga. Sceno so snemali v Parizu, a so se ustvarjalci serije odločili, da posnetki niso tako pomembni za zgodbo. 

Notha so zlorab obtožile štiri ženske, zadnja se je s svojo zgodbo oglasila kantavtorica Lisa Gentile, ki je povedala, da jo je igralec v njenem newyorškem stanovanju na silo poljubljal in se je dotikal. Trdi, da se je incident zgodil potem, ko je igralca srečala v restavraciji Da Marino v središču Manhattna, kjer naj bi Notha zlorabe obtožila še ena ženska. 

Igralec pa je po tem, ko so incidenti prišli v javnost, izgubil tudi več milijonske oglaševalske pogodbe. Več o tem TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.