Iva Krajnc po petih letih pokazala hčerko

Foto: Facebook
Foto: Facebook
To fotografijo smo čakali tako dolgo, da smo na to željo že skoraj pozabili.
Oglej si celoten članek

Igralka Iva Krajnc Bagola je na Facebooku prvič objavila fotografijo svoje petletne hčerke Sofije, ki ima oboje, mamino lepoto in šarm očka Aljoše Bagola. Iva je ob tem pripisala: "Naj je novo leto srčno, polno ljubezni in razumevanja."

Iva in Aljoša sta svojo ljubezen pred dvema letoma zapečatila tudi z idilično poroko na Krasu, par pa sta že osem let. Kot je Aljoša nedavno povedal, je s strtim srcem takrat v roke dobil eno izmed tračarskih revij, v kateri je bila novica o Ivi, ki se je takrat prav tako soočala s koncem zveze, do nje pa je prvič pristopil na eni izmed prireditev, ko ga je na stopnišču osupnila njena pojava. Očitno je bilo to znamenje in nekakšen začetek ene naših najlepših estradniških ljubezenskih zgodb. 

Foto: Facebook Iva Krajnc

Magazin Iva Krajnc in Aljoša Bagola: Takšen je njun odnos sedem let po turbolentnih začetkih

Magazin Pomirja ga, da je Sofia podobna Ivi
.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.