Magazin > VIP
1054 ogledov

Pomirja ga, da je Sofia podobna Ivi

teden mode Iryna Osypenko Nemec Nelida Nemec Iva Krajnc Aljoša Bagola Sašo Radej
Aljoša Bagola se je že dobro usidral v vlogo očeta in svojo malo Sofio med drugim razvaja tudi z igranjem kitare.

Izvršni kreativni direktor agencije Pristop Aljoša Bagola in igralka Iva Krajnc sta se že precej navadila svojih novih vlog, ki sta prišli z rojstvom Sofie. Aljoša pravi, da se kot oče precej dobro znajde, hvali pa tudi svojo izbranko, ki je po njegovem mnenju čudovita mati. "Ko svojo žensko gledaš, kako skrbi za vajinega otroka, je težko ne čutiti globoke ljubezni," pravi. Izdal je tudi, da je bila prav netipična nosečnica, saj o "tečnobi ni bilo ne duha ne sluha".

Kmalu po rojstvu so ju seveda začeli spraševati, komu je Sofia podobna in Aljoša sprva ni poznal odgovora na to. "V bistvu ni na prvi pogled sedaj nobenemu izrazito podobna, a ko pokaževa fotografijo Ive, ko je bila še dojenček, je podobnost očitna. To me pomirja," pove v smehu in dodaja, da zna svojo hčerkico zabavati na prav poseben način. "Ko pridem iz službe, greva s Sofio najprej igrat kitaro in pet. To pomeni, da ji jaz igram in pojem, ona pa zraven mrmra, cvili back vokale, brca v kitaro ter hoče nato potrgati in pojesti strune (smeh)."

Sicer pa sta se mlada starša že pred rojstvom Sofie odločila, da jo bosta skušala dodatno zaščititi pred težkimi boleznimi, zato sta v družbi Neocelica shranila matične celice iz popokovnice, ki omogočajo učinkovito zdravljenje nekaterih vrst raka, bolezni limfnega sistema, tumorjev in avtoimunih bolezni. S to odločitvijo sta se pridružila vrsti hollywoodskih zvezdnikov, ki so na enak način obvarovali svoje otroke.

Komentarjev 1
  • baksus 13:12 13.april 2014.

    Ta pa ima umetelno frizuro, bog ve koliko časa mu vzame, da si jo naštima, upam da nima vso pamet na glavi.