Magazin > VIP
15904 ogledov

Iva Krajnc po petih letih pokazala hčerko

Aljoša Bagola Iva Krajnc Facebook
To fotografijo smo čakali tako dolgo, da smo na to željo že skoraj pozabili.

Igralka Iva Krajnc Bagola je na Facebooku prvič objavila fotografijo svoje petletne hčerke Sofije, ki ima oboje, mamino lepoto in šarm očka Aljoše Bagola. Iva je ob tem pripisala: "Naj je novo leto srčno, polno ljubezni in razumevanja."

Iva in Aljoša sta svojo ljubezen pred dvema letoma zapečatila tudi z idilično poroko na Krasu, par pa sta že osem let. Kot je Aljoša nedavno povedal, je s strtim srcem takrat v roke dobil eno izmed tračarskih revij, v kateri je bila novica o Ivi, ki se je takrat prav tako soočala s koncem zveze, do nje pa je prvič pristopil na eni izmed prireditev, ko ga je na stopnišču osupnila njena pojava. Očitno je bilo to znamenje in nekakšen začetek ene naših najlepših estradniških ljubezenskih zgodb. 

Iva Krajnc | Avtor: Facebook Facebook

Aljoša in Iva ob začetkih njune ljubezenske zgodbe. Magazin Iva Krajnc in Aljoša Bagola: Takšen je njun odnos sedem let po turbolentnih začetkih Aljoša Bagola Magazin Pomirja ga, da je Sofia podobna Ivi
.
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice