Magazin > VIP
111 ogledov

"Z Aljošo se razumeva še bolje“

Iva Krajnc, igralka in Aljoša Bagola, kreativni direktor in vodja oglaševanja v Žurnal24 main
Iva Krajnc pravi, da se ti življenje po rojstvu otroka obrne na glavo.

Lepa igralka Iva Krajnc se vrača na gledališke odre in pred filmske kamere. Odkar je na svet privekala Sofia, pa lepotica ne sprejme vsakega dela, ki se ji ponudi. "Ravnokar sem zavrnila sodelovanje pri nemškem nizkoproračunskem filmu, saj je urnik preveč naporen. Včasih bi brez zadržkov spakirala kovček, sedla na letalo in šla snemat, tudi z nizkim honorarjem ali brez, saj bi mi bilo to nov izziv in nova izkušnja. Zdaj pa vse odločitve sprejemam na podlagi tega, da sem mama. Moja dolžnost je biti tu in skrbeti za Sofio ter za družino. Ko bo Sofia večja, bo zagotovo lažje, da se mi na snemanjih sama ali z Aljošo pridruži, do takrat pa vloge zbiram tako, da je to odgovorno do družine,“ je dejala za Story.

Iva je zelo pohvalila svojega partnerja Aljošo Bagolo, ki je zares skrben očka. Zvečer se lahko zato brez slabe vesti in skrbi posveča svojemu življenju na odrskih deskah. "Življenje, kot si ga poznal, se ti naenkrat obrne na glavo, tisto, kar so se ti nekdaj zdele skrbi, so zdaj malenkosti. Ko dobiš družino, se sprožijo neverjetni odmerki ljubezni, hkrati pa se pojavi tudi veliko novih strahov, večjih kot kdaj prej. Zato je ljubezen še večja, strahovi pa manjši, če vse to lahko deliš s pravim človekom. Srečna sem, ker se z Aljošo razumeva bolj kot kdaj koli prej.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.