Ivona iz Bara: Nikjer si ne morem plačati pijače

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ivona Pavlović pravi, da sedaj živi skromno življenje.
Oglej si celoten članek

Temnolasa Ivona Pavlović je pred tremi leti v šovu Bar zasedla drugo mesto. Slovenijo je osvojila s svojim dolgim jezikom, mladostniško sproščenostjo, a tudi pridnim delom. Po šovu so jo mediji pospremili do lepotnega kirurga, ki ji je povečal oprsje, sledilo je nekaj člankov o njenem žurerskem življenju in uspešnem hujšanju, nazadnje pa smo o njej pisali septembra lani, ko se je lotila novega izziva – snemala je videe, v katerih je razlagala svoje lepotne trike.

Magazin Ivona navdušuje v seksi spodnjem perilu

Kaj se z njo dogaja sedaj?

"Po treh letih se mi še vedno dogaja, da nikjer ne morem plačati pijače. Vedno, ko sem iz torbice vzela denarnico, da bi plačala, so mi natakarji povedali, da je že vse poravnano," pravi Ivona, ki svoj prosti čas sedaj najrajši preživlja s svojim novim izbrancem, ki ga pred javnostjo skriva.

Za Žurnal24 je Ivona izjavila, da se ji trenutno ne dogaja nič posebnega in da se osredotoča predvsem na svoje delo. "Živim skromno življenje in večino časa sem doma. V prihodnosti me čakajo nekateri načrti, vendar vam na žalost ne morem razkriti, kakšni,“ je dejala in dodala, da z nobenim od Barovcem ni več v stikih.

Magazin Ivona, to pa je nevarno!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 22:36 7. Julij 2018.

    Velika trojica: mirela+ nenade+ ona...

  • 22:35 7. Julij 2018.

    Naj pride v "moj " lokal, bo vse lepo sam plačala.. noben se ne bo grebo za njeno po-plačilo..

  • 20:55 7. Julij 2018.

    Ma daj kaj pa si mogoče kaj posebnega da bi ti plačeval pijaco

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.