Jan Plestenjak stavi na harmoniko

Foto: Facebook Jan Plestenjak Foto: Facebook Jan Plestenjak Foto: Facebook Jan Plestenjak Foto: Facebook Jan Plestenjak
Jan Plestenjak in Modrijani so v na Krvavcu posneli nov videospot Kok nam je luštn. Lokacija snemanja je bil kar pašnik.
Oglej si celoten članek

Jan Plestenjak je že nekaj dni na svojem Facebooku najavljal svoj novi videospot za pesem Kok nam je luštn, kjer sodeluje z Modrijani, Poskočnimi muzikanti in Cotom. Videospot so posneli na Krvavcu kar na pašniku med kravami.

Svoje oboževalce, predvsem oboževalke, je vsak dan razveselil s selfiejem iz snemanja. Glede na komentarje pod objavami so njegovi oboževalci navdušeni nad sodelovanjem in novo pesmijo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:29 13. September 2016.

    ko že misliš, da Plestenjak nemore pasti nižje kot je že, se on spajdaši z Modrijani.

  • 15:38 13. September 2016.

    Vse o tem je že davno napisal Janez Bolčina - Benč:<br /><br />Poet<br /><br />Pozabil dolg je svoj poet <br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.