Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Jan Plestenjak stavi na harmoniko

Jan Plestenjak
1/4
Facebook
Jan Plestenjak in Modrijani so v na Krvavcu posneli nov videospot Kok nam je luštn. Lokacija snemanja je bil kar pašnik.

Jan Plestenjak je že nekaj dni na svojem Facebooku najavljal svoj novi videospot za pesem Kok nam je luštn, kjer sodeluje z Modrijani, Poskočnimi muzikanti in Cotom. Videospot so posneli na Krvavcu kar na pašniku med kravami.

Svoje oboževalce, predvsem oboževalke, je vsak dan razveselil s selfiejem iz snemanja. Glede na komentarje pod objavami so njegovi oboževalci navdušeni nad sodelovanjem in novo pesmijo.

 

Komentarjev 2
  • 4krogci 16:29 13.september 2016.

    ko že misliš, da Plestenjak nemore pasti nižje kot je že, se on spajdaši z Modrijani.

  • izRODEk 15:38 13.september 2016.

    Vse o tem je že davno napisal Janez Bolčina - Benč:PoetPozabil dolg je svoj poet pesmi piše vsakdo spet ... raztegni stari rocker meh in naredi vse za smeh.Mešajo se <br ...prikaži več />narodnjaki že rockerji so zabavnjaki. Kot bi ljubezen in lepoto pozabili kot bi strasti in želje sramotili. Mora me tlači ob lojtri domači. Mečkalne ode že pojo prismode. Veseli deklet se množica, radio ves dan igra danes mandarina jutri Jožica, najbolj pa je vesela ta debela deklica.