Japonske kroglice z bodicami

Foto: Žurnal24 Kroglice z bodicami v rožnatem ...
Japonske kroglice, ki so priljubljene že zares dolgo, ves čas doživljajo nove različice. Predlog za Božička in Dedka Mraza so tudi kroglice z bodicami.
Oglej si celoten članek

Japonske kroglice, ki jim pravimo tudi vaginalne in gejša kroglice, sestavljata dve majhni, z vrvico povezani kroglici, ki imata v notranjosti običajno še dodatno kroglico, ki se premika in povečuje vznemirjenje. Prvi učinek kroglic, klasike med vročimi igračkami za ženske, je direktna stimulacija erogenih točk – zahvaljujoč drgnjenju in vibriranju, ki ga povzroča manjša kroglica, ki udarja ob stene večje. A pravi namen japonskih kroglic je krepitev vaginalnih mišic (podobno kot Kegleve vaje). Krepkejše vaginalne mišice pa pomenijo večji užitek med spolnim odnosom za oba partnerja, zato ne oklevajte!

Zadnje čase so vse bolj priljubljene japonske kroglice iz silikona, nekaj posebnega pa so Girly Giggle Balls, kroglice "z bodicami". Vijolične ali rožnate plastične kroglice imajo premer štiri centimetre in dražijo drugače kot tiste brez bodic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.