Magazin
273 ogledov

Japonske kroglice z bodicami

Kroglice z bodicami v rožnatem ... Žurnal24 main
Japonske kroglice, ki so priljubljene že zares dolgo, ves čas doživljajo nove različice. Predlog za Božička in Dedka Mraza so tudi kroglice z bodicami.

Japonske kroglice, ki jim pravimo tudi vaginalne in gejša kroglice, sestavljata dve majhni, z vrvico povezani kroglici, ki imata v notranjosti običajno še dodatno kroglico, ki se premika in povečuje vznemirjenje. Prvi učinek kroglic, klasike med vročimi igračkami za ženske, je direktna stimulacija erogenih točk – zahvaljujoč drgnjenju in vibriranju, ki ga povzroča manjša kroglica, ki udarja ob stene večje. A pravi namen japonskih kroglic je krepitev vaginalnih mišic (podobno kot Kegleve vaje). Krepkejše vaginalne mišice pa pomenijo večji užitek med spolnim odnosom za oba partnerja, zato ne oklevajte!

Zadnje čase so vse bolj priljubljene japonske kroglice iz silikona, nekaj posebnega pa so Girly Giggle Balls, kroglice "z bodicami". Vijolične ali rožnate plastične kroglice imajo premer štiri centimetre in dražijo drugače kot tiste brez bodic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.