Magazin > Horoskop in Numerologija
11432 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 18. maja 2014

horoskop, astrologija Profimedia
Konjunkcija med Soncem in Jupitrom bo poudarila svobodno razmišljanje in komunikacijo ter potovanja na kratke razdalje.

Hitro razmišljanje, prilagodljivost in radovednost vas bo ves čas motiviralo, tako da o dolgčasu ne bo sledu. Pričakujte razgibane odnose ter številne stike s sosedi, brati, sestrami in prijatelji. To je odlična priložnost za izmenjavo mnenj, prav tako lahko izpustite razne napete misli. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Po daljšem razmisleku se boste dopoldne, ko se bo luna še nahajala v devici, odločili da nekomu, ki bi se rad dokazal, podarite novo priložnost. Dogajanje, ki ga boste deležni v ljubezni, vam ne bo dovolj.

BIK 
Zaradi prehoda lune se lahko prebudi negotovost, nenehno hitenje vseh, ki vas obkrožajo, vas bo vznemirilo. Bolj kot ljubezen ter priložnosti boste iskali iskreno podporo.

DVOJČKA 
Družinsko okolje bo od vas zahtevalo umirjene energije, kar vas bo vznemirilo, saj boste neprestano v pogonu, pripravljeni ušpičiti nekaj, s čimer bi nasmejali vse, ki so vam blizu. 

RAK
Nekdo vam bo neprestano očital, da mu ne namenite dovolj časa, čeprav ste prepričani, da ni ravno tako. Umaknite se tja, kjer vam želijo dobro in vas ne obremenjujejo.

LEV 
Zmotilo vas bo, da se bo nekomu, če boste želeli doseči kar ste si zastavili žal potrebno prilagoditi. Pokažete svoje ustvarjalne potenciale in se nikar ne spuščajte v razna dokazovanja.

DEVICA 
Nikar dopoldne, ko bo luna v vašem znamenju, z opravki preveč ne hitite, saj bi lahko nekaj pozabili. Ne ozirajte se nazaj, kjer so težave, ozrite se naprej in si pričarajte misel na lepši jutri.

TEHTNICA 
Svoje mnenje boste želeli popoldne, ko luna prehaja v vaše znamenje na vsak način izraziti, najprej pa vsekakor razmislite, katera je tista prednost, ki bi vam lahko omogočila uspeh.

ŠKORPIJON 
V domačem okolju boste, če si boste naredili plan, da nekaj uredite uspešni, soočili se boste z vsemi nalogami. Privlačiti vas bo začelo nekaj, pred čimer ste si v preteklem obdobju vztrajno zatiskali oči. 

STRELEC 
Zapletene zadeve boste popoldne, ko vas bo z luno v tehtnici objela simpatična energija spravili v red in se o vsem kar je bilo do sedaj zaradi različnih interesov sporno pogovorili. 

KOZOROG 
Popoldne, ko luna prehaja v tehtnico, si boste znali odtrgati trenutek in se dotakniti lepih stvari, povezanih s področjem ljubezni. Marsikaj bo potekalo tako, kot ste si zamislili.

VODNAR 
Ker se bodo določeni posamezniki obnašali nezainteresirano, se boste ves dan spraševali, kaj ste zopet naredili narobe. Čeprav boste želeli razčistiti, se nikar ne odpirajte prehitro.

RIBI 
Dopoldne, ko bo luna v devici, izberite novo strategijo, ki vas bo pripeljala do pomembnih odločitev. Več kot običajno se boste ukvarjali z drugimi, predvsem tistimi, ki jih že nekaj časa niste videli. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.