Je bil škandal na Žarometih zrežiran?

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Tako se je Helena Blagne odzvala na kričanje spletne zvezde Denise Dame.
Oglej si celoten članek

Na včerajšnji podelitvi žarometov je veliko prahu dvignila "kupi mi Guči" spletna zvezda Denise Dame.

Medijske nagrade Škandal na podelitvi žarometov: Nominiranka znorela, ker ni dobila nagrade

Ker ni dobila nagrade za spletno zvezdo, ta je šla v roke Cirilu Komotarju, je skočila na noge in se začela dreti, da je nagrada njena. Med včerajšnjimi podeljevalci je bila tudi Helena Blagne, ki je žaromet podelila Manici Janežič Ambrožič. Ko je Denise s svojim razgrajanjem zmotila njen govor, je Blagne izjavila: "Madona, ta je že zdaj spila malo preveč šampanjčka."

Foto: Anže Petkovšek žarometi_2018

To pa še ni bilo vse. Denise Dame je po tem, ko sta Helena in Manica že izginili v zaodrje, vdrla na oder, pograbila mikrofon in nadaljevala s pritoževanjem, češ da je ona ustvarila to kategorijo.



Heleno smo po podelitvi vprašali, ali je bil incident zrežiran. "Ni bilo zrežirano, improvizirala sem, toliko pa sem že navajena," nam je odgovorila pevka. Pozneje smo tudi izvedeli, da je Denise s svojim izpadom pri organizatorju povzročila celo paniko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:43 23. April 2018.

    Punca je ful samopromotorka !!! Čestitam ji ker je samopromocija v današnjem svetu zlo dobr placana!!! Folk se norca dela …

  • 13:19 23. April 2018.

    Katastrofa od prireditve. In ja, bilo je zrežirano. Zelo slabo zrežirano. Tale Denise Dame se ne bi tako blamirala, če …

  • 08:41 23. April 2018.

    Cel Žaromet je plod ene slabe režije,ne samo ta kura,ki ma IQ številko otroškega čeveljčka?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.