Je Eva Irgl s to fotografijo namignila, da je samska?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Je mogoče, da lepi poslanki nihče ne greje srca in postelje?
Oglej si celoten članek

"Čakajoč Romea … upam, da pride prej kot Godot," je Eva Irgl šaljivo uporabila naslov iz romana Samuela Becketta, kjer je Godot prispodoba za večno čakanje in utapljanje v človeškem brezupu, zraven pa pripela seksi fotografijo, na kateri se v domači Vipavi sklanja čez kamnit balkon. Je s tem potrdila, kar se ugiba že nekaj časa, da je samska? Če to drži, verjamemo, da Romei pred balkonom stojijo v vrsti.

Magazin Foto dokaz: Jelinčič Janši skoraj odpeljal Urško

Eva je leta 2012, po tem, ko je bila kar nekaj let samska, sicer priznala, da se je do ušes zaljubila v svojega učitelja angleščine, Luko Ličarja, ki ga je spoznala na konverzaciji tujega jezika v okviru državnega zbora. Irglova svojega partnerja ni mogla prehvaliti, njena poslanska kolegica pa je takrat pripomnila, da jo tako srečne še ni videla. Dolgolasega radijca in anglista ter lepo poslanko je med drugim družila tudi ljubezen do metal glasbe.

Magazin S katero poslanko bi skočili med rjuhe?

In če je Eva fotografije svojega dragega nekoč pogosto objavljala na Instagramu, se to ni zgodilo že več kot leto dni. Lanskega julija se je pohvalila s tem, da je anglist postal doktor znanosti, avgusta 2017 pa je objavila zadnjo skupno fotografijo. Ugibanjem smo želeli narediti konec in Evi na Facebook poslali vprašanje o njenem statusu, a odgovora nismo dobili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 10:33 21. Oktober 2018.

    Kdo pa je ta Kosobrin na sliki poleg nje?

  • 04:40 20. Oktober 2018.

    Takoj jo od zadaj poprimen in fiksiram, da ne pade v potok..

  • 13:31 19. Oktober 2018.

    Ana H. Fetih je spet zmagala.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.