Je Gwyneth Paltrow res varala?

Foto: FameFlynet Gwyneth Paltrow Foto: FameFlynet Elle Macpherson Jeffrey Soffer
Revija Vanity Fair si prizadeva razkriti škandal, v katerega je vpletena igralka Gwyneth Paltrow.
Oglej si celoten članek

Le česa se igralka Gwyneth Paltrow boji? Govori se namreč, da pri reviji Vanity Fair skušajo priti do dna njenemu poznanstvu s prikupnim milijonarjem Jeffom Sofferjem, ki se je letos julija poročil z manekenko Elle Macpherson.

Junija letos je namreč Gwyneth, ki je poročena s pevcem skupine Coldplay Chrisom Martinom, s katerim ima dva otroka, prosila svoje prijatelje, naj ne govorijo z nikomer iz omenjene revije. "Če vas prosijo za citat ali komentar, prosim zavrnite," jim je napisala v elektronski pošti.

Vanity Fair skuša izvedeti, ali se je med Gwyneth in Jeffom kaj pletlo leta 2008, ko je on odprl luksuzni hotel Fontainebleau. "Priletela je namreč na njegovo zabavo, potem pa ostala v njegovi hiši," je povedal vir. On naj bi ji sam osebno razkazal hotel, jo odpeljal v svojem Bentleyju, naslednji dan pa se mu je pridružila na jahti, kjer je bila tudi Kate Hudson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.