Magazin > VIP
27 ogledov

Je Gwyneth Paltrow res varala?

Gwyneth Paltrow
1/2
FameFlynet
Revija Vanity Fair si prizadeva razkriti škandal, v katerega je vpletena igralka Gwyneth Paltrow.

Le česa se igralka Gwyneth Paltrow boji? Govori se namreč, da pri reviji Vanity Fair skušajo priti do dna njenemu poznanstvu s prikupnim milijonarjem Jeffom Sofferjem, ki se je letos julija poročil z manekenko Elle Macpherson.

Junija letos je namreč Gwyneth, ki je poročena s pevcem skupine Coldplay Chrisom Martinom, s katerim ima dva otroka, prosila svoje prijatelje, naj ne govorijo z nikomer iz omenjene revije. "Če vas prosijo za citat ali komentar, prosim zavrnite," jim je napisala v elektronski pošti.

Vanity Fair skuša izvedeti, ali se je med Gwyneth in Jeffom kaj pletlo leta 2008, ko je on odprl luksuzni hotel Fontainebleau. "Priletela je namreč na njegovo zabavo, potem pa ostala v njegovi hiši," je povedal vir. On naj bi ji sam osebno razkazal hotel, jo odpeljal v svojem Bentleyju, naslednji dan pa se mu je pridružila na jahti, kjer je bila tudi Kate Hudson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.